מה השאלה בעצם?

  • החזרת רכב ליסינג חיוב בתיקונים פריים ליס
    חיוב בתיקונים רכב ליסינג | 20/07/2021 09:18

    חברת ליסינג ממשיכה בהוצאת כספים שלא כדין מלקוחותיהם בגין "עאלק נזקים" ברכבים שמוחזרים אחרי תקופת ליסינג. גם אני חטפתי מהם עכישו וזאת לאחר דין ודברים כתוב ומסודר עם נציגת החברה שלא ממש מבינה מה היא כותבת. הרכב שהחזרתי היה במצב מעולה, אולי שריטות קלות ביותר לא משהו שחורג משימוש סביר כפי שכתוב בחוזה ויחד עם זאת ולמרות שברור שהרכב הוחזר במה שנקרא בלשון החוזה "המצב הדרוש" הם שלחו לי חשבונית חויב בגין תיקונים הזויים בעלות הזויה. בחשבונית רשום שאם לא תוגש השגה החשבונית תיגבה מהחשבון שלי. הגשתי מיד השגה כתובה והתחלתי דין ודברים עם נציגה שלהם. כפי שעשו בעבר, שלחו לי תמונות באיכות ירודה ביותר שאמרו שאני יכול להביא חוות דעת שמאי נגדית וכו'. אותן פעולות נלוזות שהם ככל הנראה מעבירים מאחד לשני במשך השנים וככה דופקים את הלקוחות שלהם. איזה חוות דעת שמאי אפשר לקבל מתמונות? באמת? אפילו הבטיחו שהחשבונית לא תוצג לגביה אבל הנה הגיע מועד הגביה שלהם מהחשבון שלי (לצערי המשכתי איתם עם עוד רכב) והחשבונית ניגבתה בלי למצמץ.

    לשון ההסכם היא ברורה מאד, הרכב הוחזר במצב הדרוש ואין להם כל עלה לחייב אותי בתיקונים בכלל.

    כמה אפשר לסבול מהאלימות הזו של חברה חזירית שכזו?

    • מה השאלה בעצם?
      ליאור חאיק, עו"ד | 20/07/2021 15:27

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • חיוב בנזקים בהחזרת רכב ליסינג
        זאב הלב"ר | 21/07/2021 12:31

        אני מתכוון לתבוע אותם על מה שגבו ממני ובתוספת הוצאות. מה ההליך המישפטי המומלץ לשם כך?

        • להגיש תביעה קטנה
          ליאור חאיק, עו"ד | 26/07/2021 21:41

          ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

          בברכה,

          ליאור חאיק, עו"ד
          מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

          לוי אשכול 31, רחובות
          טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com