תביעה בגלל נפילה ברחוב

  • נפילה ברחוב
    אתי | 18/07/2021 12:08

    נפלתי ביום שישי בלילה ברחוב דיזינגוף בתל אביב ושברתי את היד.

    האם ניתן לתבוע מישהו?

    • תביעה בגלל נפילה ברחוב
      עו"ד גיל קראוס | 20/07/2021 15:41

      שלום רב,

      אינך מציינת בהודעה מהי סיבת הנפילה. אם קיים מפגע ברחוב שגרם לנפילה, אז ניתן לתבוע את העירייה, כמובן לאחר בחינת המפגע וחומרתו. אם נפלת ללא גורם חיצוני, אז אין עילת תביעה נזיקית.

      ניתן ללא קשר להגיש תביעה לדמי תאונה למוסד לביטוח לאומי, במידה ואינך עובדת ואינך מקבלת שכר מכל מקור שהוא, כאשר דמי התאונה משולמים בגין ימי מחלה לאחר התאונה ולכל היותר לתקופה של כ- 90 ימים ממועד התאונה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il