האם ניתן לפתוח ביצוע פסק דין על מספר החלטות?

  • ביצוע פסד
    יאיר | 14/07/2021 12:18

    האם אפשר בתיק אחד נגד אותו חייב לפתוח ביצוע מספר של פסקי דין כספיים? זה כמה פסקי דין על הוצאות ועוד פסק דין סופי באותו תיק

    • האם ניתן לפתוח ביצוע פסק דין על מספר החלטות?
      עו"ד נילי רובינוב | 21/07/2021 13:01

      שלום וברכה, ככל ומדובר באותו תיק שבו ניתנו ההחלטות אינני רואה סיבה מדוע לא ניתן יהיה להגיש את כל ההחלטות במסגרת אותו תיק. אם מדובר במספר פסקי דין הרי שיש להגיש כל החלטה בתיק נפרד

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטות רגל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com