האם העברת חולה לרופא מטפל אחר היא עילה לתביעה?

  • הגשת תביעה
    אורנה | 13/07/2021 09:04

    סליחה על אורך השאלה.
    הרופאה אמרה שזו פעם אחרונה שהיא מטפלת בי. ללא כול הסבר, שמעתי, בהמשך קיבלתי הודעה ב-S.M.Sעל מעבר במחטף. סובל מ.י.ל.ד, תעוקת חזה, סוכרת, C.O.P.D, יתר קרישיות , עודף שומן , ועוד. הגשתי תלונה לועדת האתיקה ואז קיבלתי נימוק מוזר שיש בנינו חוסר אימון. לדעתי ביקשתי לעמוד על זכויותיי באופן ממלכתי , תרבותי ומכבד. מאז המקרה כול הערכים שלי השתבשו, הקרדיולוג מתקשה יותר משנה לאזן את ל.ד, הסוכרת ועוד.

    מה דעתך והאם יש מקום להגשת תביעה. איך זה עובד לפי הצלחה %? מה הסיכוי אם בכלל.

    אודה ואוקיר תודה להתייחסותך בהקדם.

    בברכה.

    • האם העברת חולה לרופא מטפל אחר היא עילה לתביעה?
      עו"ד ורד פרי | 21/07/2021 13:44

      שלום אורנה,

      האם הטענה שלך היא כי המעבר לרופא האחר היא שגרמה לירידה במצבך הרפואי? לדעתי - ניכר מעצם השאלה שלך שאכן אין יחסי אימון בינך לבין הרופאה הראשונה - ויחסי אימון כאלה חיוניים לצורך הטיפול הרפואי והצלחתו. אם אינך סומכת עליה - מדוע שתרצי להמשיך להיות מטופלת שלה? בכל מקרה - איני רואה מקום להגשת תביעה, על יסוד העובדות המפורטות בשאלה.
      אני מאחלת לך החלמה ושיקום מהירים, ומקווה שהרופאים המטפלים היום, יצליחו להביא לך מזור והקלה.

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il