דוח על החזקת טלפון נייד בנהיגה

  • דוח על החזקת פלאפון בנהיגה
    ניל | 10/07/2021 09:14

    קיבלתי דוח על שימוש בפלאפון שהחזקתי ביד בזמן נהיגה, אני גר בקיבוץ והשתמשתי בפלאפון לפתיחת שער הקיבוץ והוא היה עדין ביד שלי, השוטר עצר אותי כ 50 מטרים אחרי השער. אני מעוניין לדעת האם הדבר מהווה עילה לערור על הדוח ובקשה להיפשט. תודה

    • דוח על החזקת טלפון נייד בנהיגה
      עו"ד חנה דוד | 11/07/2021 12:15

      שלום ניל!

      אסור להחזיק טלפוו נייד בזמן נהיגה (גם אם לא עשית בו כל שימוש) לכן על פניו הדו"ח אמנם קטנוני אבל חוקי.

      תמיד אפשר להגיש בקשה להישפט אבל השאלה מה תרצה להשיג בכך. מוזמן לפנות בשאלות נוספות.

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, בית השנהב, אגף B,  ירושלים.
      טלפון: 02-5877882 ; מייל: hanny5462@gmail.com