הבהרות

  • שאלה בעניין ראיות - שאלת ל ץ
    אילן | 06/07/2021 09:38

    על מי הנטל בעניין הבא.

    אני טוען שאדם הצליח לצפות בתיק משפטי חסוי שלי דרך מע' הזדהות ממשלתית.

    מערכת נט המשפט נתבקשה להמציא לי דוח צפיה וטענה שאין לה מידע כזה והם שומרים רק מידע על צפיה דרך כרטיס חכם.

    אני צריך את דוח הצפיה כראיה.

    אך כאמור הם לא ממציאים לי. רוצה להזמין מומחה מטעם נט המשפט.

    על מי הנטל  במצב בו צד שבידו אמור להיות המידע טוען שאין לו (ראוי בכלל שלא יהיה לו?)

    הפסיקה הרי קובעת שצד שלא מגיש מידע שברשותו חזקה שתשמש לרעתו.

    על מי הנטל ואיך ניתן לראות הדברים בנסיבות?

    • הבהרות
      השואל | 07/07/2021 11:36

      יש לי ראיה של הקלטה בשיחה איתי של צד ג שצפה.

      יש לי ראיה נוספת הודעת מערכת בתי משפט שצד ג הוסר מצפיה בתיק.

      לאחר דרישתי לפיצוי

      נט המשפט שינוי דעתם ואמרו שאולי צפה בתיק אבל רק בבקשה טכנית שהגיש .ולא נחשף לתיק כולו. אך אין להם תיעוד לצפיות (נראה תמוה לאור חובתם לפי חוק מאגרי מידע, סעיף 17 ועוד)