עבירות של חריגות בנייה

  • שימוש בחריגות בניה
    אנונימי | 04/07/2021 10:40

    שלום רציתי לברר בבקשה לגבי תיק שנפתח לי בשל שימוש בחריגות בניה .
    גרתי עם אימי 30 שנה
    אמי בנתה חריגות בניה לפני יותר מ20 שנה ונפטרה שנה שעברה
    אחיי רודפים אחרי והלשינו לעירייה על חריגות הבניה .
    את העיזבון עוד לא קיבלתי כי יש התנגדויות מיצידם אני עדיין גר בבית אבל לא הבעלים ( רשום יורשים)  ולא בחריגות שעדיין באותו השטח.
    האם אפשרי להאשים אותי בזה למרות שסהכ הייתי גר אצלה . גם אחרי שנפטרה?!

    • עבירות של חריגות בנייה
      עו"ד גיל קראוס | 05/07/2021 22:09

      ערב טוב,

      מציע שתפנה את שאלתך לפורום מקרקעין באתר שכן השאלה אינה נוגעת לדיני נזיקין.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il