פסק דין

  • עזרה להחלטה להגיש ערעור על החלטת שופט בית משפט הש
    עזרה להחליט | 29/06/2021 10:51

    שלום שופט בבית משפט השלום הגיע להחלטה סופית לביצוע עבודות לתיקון ליקויי בניה בדירתי בגלל נזילת מים ממרפסת דירתי לדירת השכן למטה עלי לציין שאני לא צד בתביעה. נקלעתי אליה בגין  קביעתו של מהנדס מטעם בית המשפט. לדעתי החלטת השופט לא התיחסה  לכמה מבקשותי.

    ונותנת לקבלן שהוא דניה סיבוס חופש מלא. רציתי לשאול אם עפשר להגיש עועור למחוזי

    בברכה רן

    • פסק דין
      ו | 07/07/2021 11:51

      למה ערעור?

      בית משפט לא רשאי לפסוק החלטות נגד צד ג שלא היה בהליך