אי ביטול בזמן של כרטיס משיכת מזומנים שנגנב

  • שיכה מחשבון אשתי 6000שח באמעעות בנקט גנוב
    חמי | 27/06/2021 14:56

    ביום 22/6/21 בשעה 7:30 בערב ה חניתי הרכב שלי בחניון בשמשית ואחרי 50 דקות חזרתי לרכב ואני רואה חלו הרכב ן שבור והגנב פרץ לתוכו ו גנב ארנק של אשתי אשר היה מתחת לכסא של הרכב
    הרכב.
    בתוך הארנק היה שני כרטיסים של ויזה וכאל והיה עוד שני בנקטים לבנק לאומי והשני לבנק הפועלים הצלחנו לבטל שלושת כרטיסים ונשאר כרטיס מבנק הפועלים לא הצלחנו לבטל אותו בזמן רק מול בנקאי שהיא בקושי הצליחה לבטל אותו
    הגנב לפני שהצלחנו לבטל כרטיס בנקט של בנק הפועלים הוא הצליח למשוך 6000 שח.
    השאלה אם אני יכול לפנות לבנק כדי שיחזירו את הסכום שנגנב מחשבוני
    רציתי לציין שהכול מתועד בתלונה למשטרת נצרת
    רציתי לציין כל הזמן לא היה ביכולתי למשוך יותר מ4000 שח ביום איך הגנב קבל אישור למשוך 60000שח
    תודה

    • אי ביטול בזמן של כרטיס משיכת מזומנים שנגנב
      עו"ד אסף מירוז | 27/06/2021 19:28

      שלום חמי

      ראשית, צר לי לקרוא על החוויה המאוד לא נעימה שערבתם.

      לשלאתך, ככל שהבנק נמנע מבלטל את הכרטיס באופן מייידי, כפי שבקשתם וכתוצאה מכך נמשך הכסף, ייתכן שיש לכם עילה לדרוש את השבת הסכום שנגבה. לא ברור לי כיצד נמשכו 6000 ש"ח (אם המגבלה היא 4000) וזה עניין שהבנק יידרש להסבירו.

      אני מקווה שעלה בידי לסייע.

      בברכה,

      אסף מירוז, עו"ד
      מנהל פורום דיני בנקאות

      מרכז עזריאלי, המגדל המשולש, ק"28, דרך מנחם בגין 132/3 תל אביב
      טלפון: 03-7266966  ; מייל: amerozlaw@gmail.com