התשובה חיובית לשתי השאלות

  • משמורת אב
    ירושלמי | 26/06/2021 21:57

    שלום רב אני גרוש 5 שנים ,
    יש לי שני ילדים בן 14 וחצי ובן 12.
    הבן הגדול 14.5 עבר לבקשתו ובהסכמת האם לגור איתי בירושלים לפני שנה והוא לומד וחי בירושלים בביתי ובני השני גר עם גרושתי בבאר שבע ואני טורח לנסוע לביקור לאיחוד המשפחה אחת לשלושה שבועות - חודש.
    המשמורת על שני הילדים היא עדיין של האם ואני עדיין משלם מזונות.
    אני מעוניין לתבוע משמורת על בני הגדול ולבקש מביהמש להפסיק לשלם מזונות מכיוון שילד אחד גר אצלי והשני אצל גרושתי.
    אציין שהילד לא מוכן בשום פנים ואופן לחזור לבית אמו.
    מה הסיכוי שאקבל משמורת על בני הבכור והאם יש סיכוי שביהמש יקבל את בקשתי להפסיק ולשלם לגרושתי?

    • התשובה חיובית לשתי השאלות
      עו"ד מיקי חשמונאי | 30/06/2021 17:41

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il