שינוי תנאים בפוליסות בריאות

  • שינוי תנאי פוליסת בריאות
    משה | 21/06/2021 08:55

    לאחרונה שונו תנאי פוליסת ביטוח הבריאות שלי. בעבר היה כתוב שהיא "לכל החיים". כעת שונתה וכתוב: ’ לכל החיים, מתחדש כל שנתיים". מה מהות השינוי?תודה מראש.

    • שינוי תנאים בפוליסות בריאות
      עו"ד גיל קראוס | 23/06/2021 15:23

      שלום רב,

      צריך לראות את הפוליסה המלאה כדי להבין באופן מלא, אבל בעיקרון הכוונה היא שהפוליסה אמנם תקפה לכל החיים אבל היא מתחדשת מחדש כל שנתיים ולכאורה אפשר כל שנתיים לערוך שינויים כאלו ואחרים. צריך גם להבין מה קורה עם הצהרת בריאות כאשר מדובר בחידוש כל שנתיים, האם כל פעם החברה מבקשת הצהרת בריאות חדשה, שכן במקרה כזה מדובר בהרעת תנאים משמעותית לעומת המצב הקודם.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il