הגשת מועמדות למשרת התמחות לאחר תחילת המועד לכך

  • החמצת שבוע ראיונות
    אלעד | 15/06/2021 18:55

    הי אני מעוניין להתחיל התמחות במועד מרץ 22. שבוע הראיונות התקיים לפני שבועיים ומסיבות כאלה ואחרות טרם הגשתי קורות חיים וזומנתי לראיונות.
    כעת אחרי שהחמצתי את שבוע הראיונות מה היא הדרך הנכונה (אם יש כזו שלא במסגרת שבוע הראיונות) להגיש קורות חיים ולהתמודד להתמחות טובה?
    יש לי ממוצע טוב וגם קורות חיים מעולים.
    האם החמצתי את מועד התמחות במרץ 22?

    • הגשת מועמדות למשרת התמחות לאחר תחילת המועד לכך
      עו"ד נתיב רגב | 28/06/2021 20:45

      אלעד שלום,

      המועד לתחילת ראיונות לתקופת התמחות - מרץ 22, אכן חלף,  אך לא הסתיים.

      אתה רשאי עדין להגיש את מועמדותך עבור מועד התמחות זה.

      נסה להיוועץ עם מוסד הלימודים בו למדת. ייתכן ויוכלו לסייע באיתור מקום התמחות שיתאים לך.

      וכמובן גם בדוק בעצמך ברשת משרות התמחות פנויות שיכולות לעניין אותך.

      בהצלחה,

      בברכה,

      נתיב רגב, עו"ד
      לכיש 1, תל אביב

      טלפון: 054-5850018 , מייל: nativregev@hotmail.com