תביעה נגד העירייה לאחר תאונת דרכים

  • תאונה עקב כתם שמן שהעירייה טיפלה שתי דקות לאחר התא
    מנדי | 15/06/2021 04:22

    החלקתי על כתם שמן בכביש ונגרם לי נזק לאופנוע ונזק גופני לא משמעותי תוך כדי הפינוי שלי באמבולנס הופיע העייריה וכיסתה אם חול ככה שהעירייה היתה מודעת למפגע ופעלה אולי מספיק מהר אבל לא היה שוטר או מישהו להזהיר על כך ככה שלדעתי בכך התרשלה העירייה שידעה על המפגע ואף שלחה צוות שיטפל במפגע אך לא טרחה שיהיה שוטר שיכוון את התנועה
    שאלה אם אני צודק במלשבה ושייך לתבוע את העייריה
    יש לציין שאני מכוסה בביטוח חובה אך הנזק לרכוש גבוהה ולכך אין לי כיסויי ולכן מעדיף לתבוע את העייריה
    תודה רבה

    • תביעה נגד העירייה לאחר תאונת דרכים
      עו"ד ערן אלזם | 26/06/2021 23:16

      מנדי שלום,

      לגבי הדברים האמורים בסוף הודעתך.

      תביעת חובה - נזקי הגוף בלבד, היות והנך מבוטח אין באפשרותך להגיש תביעה כנגד העירייה בגין נזקי הגוף שנגרמו לך.

      תביעה נגד העירייה - לשאלתך, יש מקום לבחון את האפשרות להגיש תביעה בגין נזקי הרכוש שנגרמו.

      • שאלה
        לא השואל | 27/06/2021 10:35

        האם אפשר לתבוע את העיריה על הנזק בהעלאת דמי הביטוח, כי מעתה לא אהיה זכאי להנחת היעדר תביעות

        וכן על דמי השתתפות עצמית