האם הבנק יכול לגבות ממני את החוב ?

  • האם הבנק יכול לגבות ממני את החוב
    מיכאלה | 05/06/2021 13:58

    לי ולבעלי יש חשבון בנק משותף. בעלי לקח בלעדי הלוואות מבלי שאני חתמתי עליהן. במקרה שאני מתגרשת ולאחר גרושנו בעלי מפסיק לשלם את תשלומי ההלוואה, האם ניתן לגבות ממני את התשלומי הלוואה?

    תודה רבה

    • האם הבנק יכול לגבות ממני את החוב ?
      עו"ד אבי זילברפלד | 06/06/2021 21:18

      שלום רב,

      כעיקרון, ככל שזכויות החתימה בחשבון הנן לכל אחד מכם לבד (ולא ביחד) - התשובה חיובית.

      עם זאת, ישנם מקרים בהם ניתן למנוע זאת ע"י עו"ד המתמחה בתחום הבנקאות והבוחן את העובדות לאשורן.

      להרחבת הדעת וידיעת הסיכונים בחשבון משותף, ראי בסרטון בנושא זה, בקישור שלהלן: https://bit.ly/3dKacbe
      בהצלחה !

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il