חקירת מומחה בית המשפט

  • שאלה
    יוסי ראובני | 25/05/2021 21:30

    האם מומחה מטעם ההגנה רשאי להטעות את התובע במסגרת בדיקה שנועדה לאפשר הגשת חוות דעת רפואית נגדית? למשל לטעון בפניו שיש מסמך בתיקו הרפואי המוכיח לכאורה דבר מסוים למרות שמסמך כזה אינו קיים בתיק הרפואי?

    האם דרך פעולה כזו היא לגיטימית או שהיא אסורה?

    • חקירת מומחה בית המשפט
      עו"ד הילה בודיק קוכמן | 01/06/2021 13:24

      יוסי שלום,

      ככלל מומחה לא רשאי להטעות, לשם ההטעיה. במצב כזה על עורך הדין של התובע להתנגד לשאלה או לבקש להציג את המסמך עליו מסתמכים לתובע, בעת החקירה.

      בברכה,

      הילה בודיק קוכמן, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      בן גוריון 1, בני ברק
      מגדלי ב.ס.ר 2
      טלפון: 03-6957121 ; טלפון נייד: 050-2735995 ; מייל: Lawoffice.tb@gmail.com