האם אפשר לקבל פרטים על גולש באתר שהשמיץ אותי?

  • האם ניק באתר מסויים יכול לתבוע דיבה נגד ניק אחר
    משה לוין | 24/05/2021 11:55

    כאשר אף אחד לא יודע מי השם האמיתי בניק האחר?

    • האם אפשר לקבל פרטים על גולש באתר שהשמיץ אותי?
      עו"ד תום שנפ | 24/05/2021 12:38

      משה שלום,

      על מנת להגיש תביעה עליך לדעת מי האדם שעומד מאחורי הכינוי. על מנת לגלות פרטים אלו ניתן לפנות לאתר בבקשה שיחשוף בפניך את הפרטים שיש ברשותו, לרבות כתובת I.P שעשויה לעזור בגילוי זהותו. ככל שהאתר לא ישתף פעולה, ניתן להגיש בקשה בנושא לבית המשפט. לרוב, מדובר על תהליך לא פשוט. רק לאחר שתצלח משוכה זו, ותדע את זהותו של אותו גורם, תוכל להגיש נגדו תביעה.

      מקווה שהייתי לך לעזר.

      בברכה,

      תום שנפ, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      ה' באייר 39, ראשון לציון
      טלפון: 050-8550611 ; מייל: office@schnapp-law.co.il

      • מה אם גם פרטי המתלונן לא חשופים
        משה לוין | 24/05/2021 14:25

        גם המתלונן מופיע בשם לא חשוף וגם מי שמלוננים עליו...
        בקיצור מצב מעורפל..לפי מה שהבנתי אותך?!