יעוץ והתמחות

  • יעוץ והתמחות
    ש | 18/05/2021 13:08

    שלום
    אני סטודנטית למשפטים בשנה ג' וברוך בשם קיבלתי פעמים הצטיינות.
    אשמח לדעת האם יש משרדים באזור המרכז שצריכים מתמחה למרץ 2022 בתחום האזרחי?
    כמו כן מאד חשוב לי להעשיר את הידע שלי וכן את הכתיבה המשפטית. האם יש לכם טיפים לכך? כיצד ניתן להעשיר את הכתיבה המשפטית?
    מהיכן ניתן ללמוד על ביטויים משפטים שעורכי דין נוהגים להשתמש בהם בכתבי הטענות.