חוב בחשבון משותף

  • חשבון משותף
    שלי | 12/05/2021 15:41

    בעבר היה לי ולבן זוגי דאז חשבון משותף בבנק לאומי לאחר הגרושים שלנו לפני שבע שנים נשאר שם חוב שחולק לשניים הגרוש שלי החזיר את החוב שלו אני נכנסתי להליך של פשיטת רגל ונמצאת לקראת סיומו, למרות כל השנים האלו השאירו את החשבון פתוח ועכשיו יש בו גם חוב של כמה מאות שקלים שאני לא מבינה על מה ולמה,ואיני מוכנה גם לשלם. מה עלי לעשות?

    • חוב בחשבון משותף
      עו"ד אבי זילברפלד | 13/05/2021 16:47

      שלום רב,

      הבנק היה צריך להגיש תביעת חוב לתיק פשיטת הרגל שלך. ככל שהבנק קיבל הודעה על ההליך ולא עשה זאת, הוא לא יוכל לתבוע אותך על החוב.

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il