אין תשובה?!

  • שאלה
    תמר | 10/05/2021 13:38

    הגשתי חוות דעת בשל נזק נפשי שצורפה לכתב תביעה שהוגש לפני כשלוש וחצי שנים.

    רק כעת הוזמן התובע לבדיקה לצורך הגשת חוות דעת נגדית, כחמש וחצי שנים לאחר קרות האירוע הנזיקי.

    מה המשמעות של חוות דעת כזו שמוגשת לאחר תקופה כה ארוכה של האירוע?

    מה יכול התובע שנבדק על ידי מומחה מטעם הנתבעת שנים כה ארוכות לאחר קרות האירוע, לטעון?

    • אין תשובה?!  לת
      תמר | 20/05/2021 11:57