מי היה שותף לשיחה או שמע?

  • שאלה
    ז | 03/05/2021 16:16

    שלום , אבקש לשאול : במסגרת שיחה עם אחות חייב שמתנהל נגדו תיק הוצל"פ , הנ"ל איימה שהיא תרסק אותי , האם יש לי קייס לקובלנה פלילית אחרי שהמשטרה סגרה ללא חקירה את התלונה?

    • מי היה שותף לשיחה או שמע?  לת
      שאול | 04/05/2021 01:24

    • שאלות שעניינן קבלת ייעוץ מקצועי
      עו"ד אמיר מורשתי | 05/05/2021 10:04

      פונה יקר, פורום זה ייעודו ליתן ייעוץ ראשוני ובלתי מחייב משפטית לשאלות הגולשים - בשאלתך, אתה למעשה מבקש לקבל ייעוץ משפטי בנוגע לשאלה האם נכון להגיש קובלנה פלילית פרטית או לא וכאמור לא ניתן במסגרת הפורום ליתן לך ייעוץ משפטי כאמור. עצתי לך, היא לפנות לפגישת ייעוץ מסודרת אצל עו"ד פלילי, להשמיע בפניו ההקלטה ולהבהיר לו את כלל נסיבות המקרה בכדי שתוכל לקבל תשובה מסודרת ומחייבת משפטית. בנוסף, אני מציע לך לעיין בהנחיית פרקליט המדינה 2.41 שפורסמה לאחרונה ביום 13.4.21 בנושא עבירת האיומים. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי