נזק אסתטי כתוצאה מהחלקת שיער

  • תביעה בנוגע לצלקת שנותרה לי מהחלקת שיער.
    ליז | 27/04/2021 14:38

    שלום רב,
    לפני כ10 חודשים ביצעתי החלקת שיער. כתוצאה מההחלקה החומר זלג לי על לחי ימין.
    דיברתי עם הספר בבקשה שיחזיר לי את סכום ההחלקה (700) שח הוא לא רצה.
    פניתי לבית משפט לתביעות קטנות.
    סך התביעה 23 אלף.
    היום היה דיון לאחר טרטורים רבים.
    אציין כי יש לי מכתבים מרופא העור בנוגע לצלקת.

    השופטת נכנסה ואמרה שהיא רואה שאני מצרפת מסמכים והתביעה אינה מתאימה לבית משפט לתביעות קטנות. ורצוי לגשת לבית משפט לתביעות גדולות שאבקש הדרכה באמצעות עו״ד או משהו כזה.
    ושהיא לא יכולה לאמוד את הנזק גם לא בעתיד. ואם הנזק יישאר וכו׳. היא אמרה שהיא פחות מבינה בזה.
    ולכן עמדה על כך למחוק את התביעה ושאגש לבית משפט לתביעות גדולות.

    אציין גם שהספר הגיע היום בליווי נציג מחברת הביטוח שלו מה שאולי לא מצא חן בעיני השופטת.

    השאלה אם זה שווה עכשיו לגשת לבית משפט השלום האם זה שווה את הטרטור כי הבנתי שצריך חוות דעת רפואית ואצטרך לשלם לעו״ד.

    • נזק אסתטי כתוצאה מהחלקת שיער
      עו"ד הילה בודיק קוכמן | 28/04/2021 12:01

      ליז שלום,

      ככול שנותרה לך צלקת בפנים, אכן ההמלצה היא להגיש תביעה בסדר דין רגיל בבית משפט השלום, בצירוף חוות דעת רפואית להוכחת הנזקים ולמיצוי טענותיך.

      ככול שתזכי בתביעה, שכ"ט עו"ד יושת בחלקו / ברובו על הנתבעת.

      בהצלחה

      בברכה,

      הילה בודיק קוכמן, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      בן גוריון 1, בני ברק
      מגדלי ב.ס.ר 2
      טלפון: 03-6957121 ; טלפון נייד: 050-2735995 ; מייל: Lawoffice.tb@gmail.com

    • מקרה דומה
      שרון | 25/07/2021 12:26

      היי
      היה לי מקרה דומה עם ספר אשר לקח לי את אותו הסכום, יכול להיות שמדובר באותו אחד. אשמח שתיצרי איתי קשר