מי יפצה הולך רגל שנפגע בתאונת דרכים?

  • גבס
    אור | 22/04/2021 08:44

    רכב פגע בי. נגרם כאבים בכל הגוף ושבר וגבסו אותו. אני כל היום צורח מכאבים ועצבני ולא מרוכז. הגבס מציק לי נוראות. מרוב כאבים ועצבים ואיבוד שליטה הורדתי את הגבס לעצמי באמצע הלילה. הנזק שנגרם כי הורדתי הגבס בגלל עצבנותי וכאבי שהם תוצאת התאונה,מי יפצה נזק זה? הביטוח? אני? אשם תורם

    • מי יפצה הולך רגל שנפגע בתאונת דרכים?
      עו"ד ערן אלזם | 28/04/2021 12:51

      אור שלום,

      חברת הביטוח של הרכב הפוגע היא זו שתפצה אותך בגין כל הנזקים הגופניים והנפשיים שנגרמו לך.

      אעיר כי מעבר לפן הרפואי, הורדת הגבס באופן עצמאי פוגעת בתיעוד הרפואי שתוכל להעביר לעיון חברת הביטוח והוכחת הנזקים שלך עקב התאונה.

      אמליץ לך לפנות לקבלת ייעוץ מעו"ד לנפגעי תאונות דרכים.

      רפואה שלמה!

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com

      • למה לא עונים לשאלה?
        אור | 28/04/2021 19:59

        למה לא עונים לשאלה?.
        השאלה מאוד ספציפית וקבלתי נאום על תאונה. אפשר מענה?