שאלה הקשורה בהחלטות טיפוליות

  • שאלה
    משה | 14/04/2021 09:48

    בני מוגבל דרגת כושר 100%.שלח תמונה בעלת אופי מיני והדבר הגיע למשטרה. הוא נחקר על ידי עובד סוציאלי , חוקר מיוחד. הארוע הועבר מהמשטרה לפרקליטות לפני 3 שנים. חלטה טרם נתקבלה. בני מטופל כבר 3 שנים במכון ארגמן ובהמלצתם נרכש לו פלאפון כשר והורדו כל הקבוצות איתן התכתב והרשתות החברתיות. השנה נולד לו אחיין חדש וכל התמונות שלו הועברו לאינסטגרם שפתח. בטיפול האחרון שהיה רצתה המטפלת שביחד איתו ימחקו את האינסטגרם. בני התנגד אך במסגרת לא מוכנים לוותר. הוא מתחייב ומסתכל רק בתמונות של אחיינו שמגיעות אליו מידי יום. מה עושים האם יש דרך אחרת?

    • שאלה הקשורה בהחלטות טיפוליות
      עו"ד אמיר מורשתי | 18/04/2021 10:34

      משה יקר, פורום זה לא נועד ולא יכול לתן יעוץ בנושאים טיפוליים.

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי