השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי

  • סרוב הפרקליטות לאמץ את המלצת ביהמש
    מאי | 13/04/2021 17:49

    3 שופטים המליצו לסגור את התיק נגדי היות ואין בו עניין לציבור. הליך על רקע הליך גירושין מתוך מניע נקמני של המשטרה בגלל תלונות במחש שהגשתי נגדם בהתנהלות שלהם נגדי בתלונות שהגיש גרושי. הסניגוריה מעוניינת להתמקד בכך שלא עברתי בעבירה פלילית ולא בעוולות שנגרמו לי. הם גם לא ציינו את כל הפגמים בניהול החקירה (חיטוט בנייד לא במסגרת החוק, הוצאת צווים לא מעודכנים, פגיעה בילדי הקטינים, איומים וכיוצ"ב שהצלחנו להוכיח)
    הפרקליטות לא מעוניינים להסכים להצעת השופטים מהסיבה שהם מעוניינים לגרום לי העינוי דין והתיישנות התביעה שאנ מתכננת נגד המשטרה. כך נוצר כתם אישום כדי למנוע את ההליך המשפטי שרציתי להגיש נגדם כי הם היו מודעים למעשה הפסול שלהם. כך שמקורבן עבירה הפכתי לחשודה. הכתב אישום הוגש ב2018 וההתעמרות של המשטרה החלה בחודש פברואר 2016. להערכתי יהיה פס"ד אחרי הסיכומים והסניגוריה מעוניינת בזיכוי ולא לפתוח חזיתות. האם אאבד את זכויות ויתכן שהפרקליטות מסרבת להצעות 3 שופטים כי אין להם מה להפסיד בגלל התיישנות? לא ברור למה הפרקליטות לוקחים כזה סיכון גבוה אחרי שביהמש הציע בכמה הזדמנויות שיחזר מכתב אישום?
    אודה לתשובה

    • השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי
      עו"ד אמיר מורשתי | 18/04/2021 10:19

      מאי יקרה, פורום זה נועד לתת ייעוץ ראשוני ובלתי מחייב משפטית לשאלות הגולשים ואין הוא יכול להחליף ייצוג של עו"ד או לתת חוות דעת שניה. את מתארת תיק מורכב, שכבר עבר שלושה שופטים שונים ומבלי לעיין בכל הפרוטוקולים וחומר הראיות בתיק לא אוכל לחוות דעתי מדוע הפרקליטות מסרבת לחזור מכתב האישום והאם נכון שלא לפתוח חזיתות נוספות בתיק. מקווה שהזיכוי יגיע במהרה

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי