המועד להגשת עתירה מנהלית נגד משרד השיכון

  • עתירה 45 יום חלפו
    שואל | 08/04/2021 09:21

    שלום
    אם עבר 45 ים מיום שהיינו יכולים להגיש עתירה מנהלית נגד החלטת משרד שיכון האם לא יכולים להגיש כבר עתירה אם חלפו יותר מ45 יום?
    תודה

    • המועד להגשת עתירה מנהלית נגד משרד השיכון
      עו"ד יהודה וישניצקי | 12/04/2021 19:01

      שלום רב

      שאלתך חורגת מתחומו של פורום זה- עם זאת, אשיבך (....בשל סד הזמנים בו הינך נמצא) כי חלוף 45 ימים אינו מונע באופן הרמטי הגשת עתירה מנהלית אולם העתירה לוקה בשיהוי ותצטרך סביר להניח להשיב לטענת המדינה כי יש לדחות את העתירה מטעם זה ולנמק מדוע על ביהמ"ש לא לדחות על הסף. ביהמ"ש רשאי להיעתר לעתירה חרף השיהוי ככל שמצא הצדקה לשהוי והדבר נתון לשיקול דעתו

      בברכה,

      יהודה וישניצקי, עו"ד
      מנהל פורום נדלן ודיני מקרקעין

      ויצמן 2, מגדל אמות השקעות, ת"א; פלי"ם  6, חיפה
      טל': 03-6097577; מייל: yehuda@agvih.com