לא ידוע לי על איסור כל שהוא בעניין זה

  • שאלה בעניין הגשת כתבי בי דין בסדר דין מהיר
    דנה | 06/04/2021 10:04

    שלום רב,
    האם מותר להגיש לנתבע כתב תביעה ואישור על פתיחת תיק (במקרה הזה בסדר דין מהיר) יחד עם בקשה לשינוי מועד דיון בתיק אחר לגמרי בערכאה אחרת לגמרי ?
    תודה מראש

    • לא ידוע לי על איסור כל שהוא בעניין זה
      שאול | 12/04/2021 14:16

      רק השאלה היא כיצד תוכיחי שמסרת לו גם את הבקשה בהליך הנוסף, ככל שבכלל תעלה שאלה כזו.

    • מסירה
      עו"ד טליה שנברגר | 13/04/2021 18:52

      שלום רב,

      מסירה היא מסירה של כל מה שנמסר. לא משנה לאיזה תיק או עניין החומרים שייכים.

      בהצלחה

      בברכה,

      טליה שנברגר, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5363408; מייל: talyashenberger@gmail.com