פיצויים לנפגעי תאונות דרכים

  • פלתד
    דור | 05/04/2021 17:55

    רכב נסע נגד כוון התנועה ופגע י בי. שברתי רגל. בזבזתי
    תיק יום במיון ולא יכול ללכת לעבודה. מה פיצוי סביר במקרה כזה ומה כלול בחוק פלתד ומי הנתבע

    • פיצויים לנפגעי תאונות דרכים
      עו"ד תומר ששון | 08/04/2021 08:57

      שלום דור,

      לא ברור משאלך האם נפגעת כנהג ברכב או הולך רגל, ככל והיית נהג ברכבך יש לתבוע את ביטוח החובה של הרכב בו נסעת, ככל והיית הולך רגל יש לתבוע את ביטוח החובה של הנהג הפוגע ואת הנהג עצמו באופן פורמאלי, חוק הפיצויים כולל מספר ראשי נזק, ויש לבחון את המקרה באופן פרטני.הייתי ממליץ לפנות לעו"ד העוסק בתחום לצורך מיצוי זכויותיך כאשר את שכר הטרחה ממילא משלמת חברת הביטוח בסוף ההליך.

      בברכה,

      תומר ששון, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      שלומציון המלכה 18, ירושלים
      טל': 050-7947421; מייל: tomer3630@gmail.com