פריסת מס הכנסה על פיצויים

  • פריסת פיצויים לצורך הפחתת מס הכנסה
    גידי | 05/04/2021 08:06

    במסגרת הפרישה מהעבודה שולמו פיצויים שבחלקן היו חייבים במס הכנסה.
    למעט קופה אחת שחייבת במס הכנסה שאר הכספים נמשכו  מהקופות לרבות אלה שנוכה מהן מס הכנסה.
    האם ניתן להגיש בקשה לפריסת מס הכנסה על הקופות שכבר מומשו או רק על הקופה שטרם נפתחה?

    • פריסת מס הכנסה על פיצויים
      עו"ד משה (מוש) גבע | 16/04/2021 10:44

      לשם הסדרת העניין צריך לתקן את טופס 161 שהוכן עבורך ולבקש פריסת מס.

      בברכה,

      משה גבע, עו"ד
      שותף ומנהל סניף תל - אביב
      סלי אילון ושות' - משרד עורכי דין מיסים
      יעוץ וליווי מקצועי ומשפטי בתחום המיסים

      רח' הארבעה 28 ת"א
      טל': 03-5084525; מייל: moshe@gevalaw.co.il