החנות לא מספקת שירות

  • האם מותר לבטל שיקים?
    שיר | 30/03/2021 11:58

    רכשתי מוצר מחנות שלא מספקת לי שירות תיקונים והמוצר אצלי מקולקל. אומרים שיבואו ולא מגיעים. את התשלום שילמתי ב5 שיקים של 1000 שקלים וכבר נפרעו 2 שיקים. האם מותר לי לבטל את 3 השיקים, נראה שרק ככה החנות הזו תתייחס אליי ברצינות.

    ?

    • החנות לא מספקת שירות
      ליאור חאיק, עו"ד | 02/04/2021 16:34

      היי שיר

      אם תבטלי את השיקים העסק יוכל להגישם ללשכת ההוצאה לפועל ואז יתנהל הליך משפטי.

      הדרך הנכונה בעיני היא להגיש תביעה קטנה להשבה + פיצוי ללא הוכחת נזק לפי חוק האחריות ושירות אחרי מכירה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com