שאלה לגבי מידת העונש הצפוי

  • יש לי שאלה לגביי משהו שמטריד אותי
    עמית | 27/03/2021 18:12

    הייתה לי בת זוג במשך כמה חודשים...לאיר מכן היא החליטה לניפרד וכנראה שחזרה לבן זוג הקורם שלה..היו שני מקרים שנסעתי אחריה ברכב ועצרתי אותה והתחלתי לדבר איתה ולשאול אותה כל מיני שאלות כמו למשל למה את נמצאת עם אותו בחור ולמה את לא ישנה בבית כמה ימים רצוף..ראוי לציין שלא הייתה שום אלימות פיזית ואפילו לא איומים או משהו שמתקרב לזה...היו כמה קללות שאמרתי לעברה אבל זה הכל..היא הגישה תלונה ועכשיו קיבלתי זימון לבית משפט בנוגע לבילוש וחדירה לפרטיות..אני ואותה בחורה נפגשנו בחדר הכושר ושוחחנו והחלטנו שאנחנו שמים את כל מה שהיה מאחרינו ונשארים במערכת יחסים אפלטונית של שלום ידידותי בלבד..מה העונש שאני עלול לקבל??? אני מפחד!!!

    • שאלה לגבי מידת העונש הצפוי
      עו"ד אמיר מורשתי | 29/03/2021 11:56

      עמית יקר, העונש הצפוי לך באם תורשע תלוי במשתנים רבים שאינם ידועים לי. יחד עם זאת, לפני שמדברים על מידת העונש הצפוי, יש לבחון האם ניתן למחוק את התיק ואם הדבר לא ניתן יש לבחון האם ניתן לסיים ההליך בעניינך ללא הרשעה פלילית - כך שאם אתה מפחד מהשלכות ההליך הפלילי , אני ממליץ לך לפנות לייעוץ והכוונה לסניגור פלילי מנוסה. מקווה שהייתי לך לעזר.

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי