קיבלתי פיצוי חלקי בלבד עבור הנזק שנגרם לרכב

  • החזר חלקי של עלות נזק
    סלבה | 23/03/2021 19:09

    שלום,

    רכב שלי נפגע מרכב אחר מאחורה. הנהג הפוגע, נהג ברכב שכור.
    סוכן הביטוח פנה לחברת השכרה עם חשבונית ממסוך פחחות המתאר את עלות תיקון הנזק, עלות שמאי וגובה ירידת ערך על פי השמאי.

    חברת ההשכרה שלחה צ'ק שלא על מלוא סכום הנזק.
    עבור שכר השמאי, חברת השכרה הורידה כ40 אחוזים וגם על ירידת ערך, חברת השכרה שילמה רק כ-40 אחוזים מהערכת השמאי.

    מדובר על סכום מצטבר של כ750 ש"ח.

    כיצד עלי לפעול? האם מותר לחברת השכרה להפחית על דעתה את הסכומים?
    האם אצטרך לתבוע בבית משפט?

    אודה לעזרתכם.

    • קיבלתי פיצוי חלקי בלבד עבור הנזק שנגרם לרכב
      עו"ד עדי רחמים | 29/03/2021 23:05

      סלבה שלום.

      בנסיבות שתיארת, ובהנחה כי בין הצדדים לא נחתם הסכם פשרה המונע העלאת תביעות ו/או טענות בנוגע לאירוע התאונה, קיימת לך האפשרות לתבוע את הסכומים השנויים במחלוקות במסגרת הליך משפטי מתאים בהתאם לסכום התביעה ובצירוף חוות דעת שמאי מטעמך והראיות שיש בידך על מנת להוכיח טענותיך.

      בכל מקרה, אמליץ לך לפנות לייעוץ משפטי פרטני מעו"ד מומחה בתחום.

      שמחתי לסייע לך ככל הניתן,

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com