שאלה בנוגע לכשירות לעמוד לדין

  • ???
    יוגב | 10/03/2021 18:08

    אז ככה הייתי אצל פסכיטאר מחוזי ויצאתי כשיר לעמוד לדין
    למרות שבכל ההיסטוריה שלי יש מחשבות אובדניות
    יש לי אבחונים שכלל לא התחייסו עליהם
    פלוס ניסיון אובדני 1 אחרי שהייתי אצל המחוזי
    מה עושים במצב הזה? עכשיו אני נמצא בשלב הראשוני של התיק

    בנוסף לכל רמסו לי כל זכות בסיסית במשטרה כולל לא להגיד שאני בחקירה וכו'

    • שאלה בנוגע לכשירות לעמוד לדין
      עו"ד אמיר מורשתי | 11/03/2021 18:47

      יוגב יקר, ראשית, ככל ואתה רוצה לחלוק על חוות הדעת של הפסיכיאטר המחוזי , אפשר לפנות לפסיכיאטר פרטי אשר אם הוא יתמוך בטענתך, ניתן לנהל על הנושא משפט. יחד עם זאת, אוכל להגיד לך מניסיוני, כי כפי הנראה אתה אכן כשיר לעמוד לדין, שכן מחשבות אובדניות אינן קשורות לקביעה בדבר כשירות לעמוד לדין ועצם העובדה שאתה יכול להיוועץ עם עו"ד בפורום ומבין זכויותיך מצביע בסבירות גבוהה שאתה אכן מבין מהו משפט, מי הוא שופט, יכול להיעזר בעו"ד וכו' ואילו מבחנים לעניין כשירות לעמוד לדין

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

    • אמרתי לך
      חיים | 12/03/2021 09:57

      אל תבנה על "ניסיון אובדני".

      הגבת בגסות.

      השרשור ההוא נמחק, אבל התגובה החדשה הזאת שלך מוכיחה שצדקתי.

      ולא משנה כמה שמות תחליף. קל לזהות אותך לפי ההקשר ולפי הסגנון.

      רפואה שלמה.