פיצוי עבור עזרת צד ג בתביעת תאונת דרכים

  • פיצוי עבור תאונת דרכים
    אברהם | 10/03/2021 12:00

    אשתי (בת 75 עם מחלות קודמות(סרטן ואלצהיימר) נפצעה בתאונת דרכים ולאחר אשפוז ושיקום הועברה לבית אבות סיעודי. עבור בית אבות לא מקבלים "עזרת צד ג", אולם, האם הוכחה שהכניסה לבית האבות הושפעה בעיקר מהתאונה (שבר שלא אוחה בכתף) יכולה להביא לפיצוי מעבר למקובל לפי "תקנות הפיצוי לנפגעי תאונות דרכים".

    • פיצוי עבור עזרת צד ג בתביעת תאונת דרכים
      עו"ד עדי רחמים | 13/03/2021 22:01

      אברהם שלום.

      ראשית החלמה מהירה לאשתך.

      שנית, על מנת להשיב לשאלתך צריך לבחון את מכלול הנסיבות, המסמכים הרפואיים והעבר הרפואי. כמו כן, תלוי באיזה שלב של ההליך המשפטי רכיב זה מקבל ביטוי בסכום הפיצוי - האם בשלב המשא ומתן או במסגרת הליך משפטי לפני/אחרי מינוי מומחה רפואי...

      אציין כי רכיב עזרת צד ג' הינו רכיב אחד מתוך מכלול שלם של רכיבי נזק שנדרש להביא לביטוי בפיצוי הכספי הסופי

      על מנת למקסם את סכום הפיצוי בגין הנזק שנגרם לאשתך, אמליץ לך לפנות לייעוץ משפטי פרטני מעורך דין מומחה בתחום.

      אשמח לסייע לך,

      בריאות והצלחה.

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com