תביעה נזקי פח

  • תאונת אוטובוס
    א | 08/03/2021 10:46

    שלום וברכה! רציתי להתייעץ לגבי תביעה של חברת אגד על תאונה של אוטובוס ברכב שנהגתי אני חניתי ברחוב צר יחסית שרכבים חונים משני הצדדים (חנייה חלקית על המדרכה) ופתחתי את הדלת שלצד הכביש כדי לקשור את הילדה תוך כדי חזרתי לצד המדרכה והתעסקתי בעגלה וכדו' ואז עבר אוטובוס של אגד שמעתי רעש וראיתי שהוא נכנס בדלת ופשוט משך אותה כמעט עד לדלת הקדמית הנהג טען שכשהוא התחיל לעבור הדלת הייתה סגורה (כי אם הייתה פתוחה הוא לא היה מנסה לעבור כך טען..) ופתחו אותה באמצע ואני יודע שלפני כן ודאי פתחתי אותה החלפנו פרטים וכו' למחרת שלחתי לאגד פנייה ושןחחתי איתם בטלפון ובקשתי מהם שמאחר והיה לנהג מצלמת רכב שיצפו בהסרטה ונראה מי צודק והם אמרו לי שלא פותחים מצלמות רק בצו בית משפט אני בינתיים החלפתי דלת ואחרי חודש קיבלתי תביעה מאגד דרך הביטוח על נזק של 3500 לאוטובוס(שקיבל שריטה) שוב דיברתי ואמרתי שיצפו במצלמה ואני מוכן לשלם אם אני אשם ואז אמרו לי שזה מצלמה פרטית של הנהג וכו' בקיצו אם אני לא משלם זה עובר לבית משפט שאלתי האם אני מסתכן שאולי אני יפסיד ואז יהיו לי הוצאות וכו' כי אולי אני אשם שפתחתי את הדלת או שפתאום הם יביאו ההסרטה(ואולי יתברר שהבת הקטנה שלי סגרה את הדלת ופחה תוך כדי שהוא עבר מה שאגב לא נראה לי סביר כי אם כן איך הוא משם ככה את הדלת קדימה היא לא הייתה אמורה להיפתח היא ילדה קטנה ואין עם מי לדבר גם כך הייתה בטראומה)ואולי הם לא בסדר שלא מוכנים לבדוק את הצילום אשמח לייעוץ ותודה רבה מראש

    • תביעה נזקי פח
      ליאור חאיק, עו"ד | 09/03/2021 14:10

      היי

      הדבר מצריך בדיקה פרטנית. לפי התיאור שלך נשמע שחברת האוטובוסים אשמה בתאונה אך ייתכן ויוטל עליך אשם תורם.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com