שינויים בפוליסת ביטוח מקיף לרכב

  • ביטוח רכב - לא רואה אזכור לסעיפים
    אוהד | 05/03/2021 00:38

    שלום, לאחרונה הוצע לי לסגור ביטוח רכב זול במסגרת חברת ביטוח צעירה וקטנה. התנאים מאוד מפתים ונראים מתאימים לי ככפפה ליד, אבל אני לא רואה אזכור לסעיפים מסוימים במסגרת הביטוח המקיף, למשל רכב חליפי או כיסוי בגין רעידות אדמה. זכור לי שעד היום הדברים כוסו במסגרת הסדרי ביטוח אחרים שסגרתי. מדובר במשהו סטנדרטי, או פחות? האם יתכן שהמחיר הזול במיוחד משחק תפקיד וכך סעיפים מסוימים פשוט נופלים מההסדר? תודה

    • שינויים בפוליסת ביטוח מקיף לרכב
      עו"ד גיל קראוס | 08/03/2021 15:29

      שלום רב,

      מאחר ומדובר בביטוח מקיף, התנאים עשויים להיות שונים מחברת ביטוח אחת לשנייה וכדאי לבדוק באופן ספציפי לגבי הכיסויים שציינת ושאינם מופיעים במפורש בפוליסה עצמה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il