הגשת כתב הערר ישירות לוועדה

  • הגשת כתב ערר ישירות לועדה
    חיה | 18/02/2021 22:46

    שלום.

    אני מבוטחת בביטוח סיעודי קבוצתי לחברי קופת חולים מכבי. אני שוקלת להגיש ערר לועדת ערר שהיא לכאורה לא זרועה של המבטחת אלא גוף עצמאי. עם זאת, מוצע להגיש את הערר באמצעות חברת הביטוח עצמה. כיוון שחברת הביטוח כבר נקטה בשורה של צעדים פסולים כנגדי אני חוששת להגיש את הערר על נספחיו באמצעות המבטחת. האם יש אפשרות להגיש את הערר על נספחיו ישירות לועדה? או לכל הפחות לוודא שהמבטחת העבירה את כתב הערר על נספחיו בשלמותם לועדה.

    • הגשת כתב הערר ישירות לוועדה
      עו"ד גיל קראוס | 23/02/2021 15:28

      שלום רב,

      לפי מיטב ידיעתי, אין דרך להעביר את הערר ישירות לוועדה עצמה וזה נעשה דרך חברת הביטוח שאמורה להעביר את כל המסמכים ישירות לוועדה.

      את יכולה במועד הוועדה לבקש לראות את הערר שהגשת ולוודא שאכן הכל נמצא בפני הוועדה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il