רכישת סמים ע"י קטין

  • רכישה קנאביס(קטין)

    לפני תקופה רכשתי מספר קנאביס במשקלים קטנים. לאחרונה נעצר האדם אשר מכר לי לאחר חדירה לפאלפון שלו הוציאו את קליינטים שלו ושם משטרה רשמה שעונשם יהיה תיק פלילי. אני בתור קטין שרכשתי ממנו לפני תקופה מה יכול עונשי

    • רכישת סמים ע"י קטין
      עו"ד אמיר מורשתי | 17/02/2021 10:17

      קטין יקר, לפני שמדברים על העונשים שיכולים להיות צפויים לך ( ואשר בתחום הנוער קשת העונשים ודרכי הטיפול היא עצומה ומאוד תלויה בעברך הפלילי, האם אתה לומד, עובד, משתף פעולה עם שירות המבחן, נקי מסמים, מוכן לעבור תהליך טיפולי ועוד ועוד ) יש לדון בשאלה האם בכלל יוגש כנגדך כתב אישום- ומתברר שניתן לעשות לא מעט בכדי שבכלל לא יוגש נגדך כתב אישום- המלצתי לך לפנות להוריך ולהיעזר בשירותי עו"ד פלילי עם ניסיון בתחום ייצוג בני נוער בהליכים פליליים.

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי