תביעה אצל המפקח על הבתים המשותפים

  • תביעה אצל המפקח על הבתים המשותפים
    טלי | 07/02/2021 16:21

    בתקרת חדר השינה בדירתי אותה אני משכירה לזוג עם תינוק יש נזק מים כבר 8 חודשים משכן מעל.

    חברת הביטוח של השכנה מתנהלת בחוסר מקצועיות במשך כל בתקופה הזו. במידה והנושא לא יפתר אאלץ להגיש תביעה נגד השכנה וחברת הביטוח שלה כולל צו עשה.

    1. הדיירים שלי ביקשו הפחתה משכר הדירה על הטרדות אנשי מקצוע לא מועילים שמגיעים בלי סוף והתפוררות צבע שיורדת להם בחדר השינה גם על המיטה. נענתי לדרישתם להפחתת שכר הדירה עד שהתקרה לא תתפורר יותר.

    2. האם ניתן לתבוע עוגמת נפש ונזיקין?

    3. האם הדיירים שלי יכולים לתבוע ישירות את השכן או את חברת הביטוח שלו?

    4. מה קורה אם המפקח מוציא צו עשה לשכן והוא אינו יבצע את התיקונים?

    5. האם אני יכולה להגיש תביעה כספית על סכום אחד ולהגדיל אותו בהמשך בגלל חוסר הוודאות לנזקים נוספים שיהיו עד שיסתיים הארוע?

    תודה