חייב אחד בתיק מרובה חייבים

  • בקשות של חיב אחר
    רועי | 07/02/2021 08:37

    אני חייב בתיק מבין חייבים נוספים. האם אני יכול לקבל לפי לבקשתי העתק בקשות מתוך התיק שהגישו חייבים אחרים? סרבו לי בלשכה בטענה שזה לא ענייני. צודקים?

    • חייב אחד בתיק מרובה חייבים
      עו"ד אריאל שוורץ | 01/03/2021 11:58

      שלום רב,

      חייב יכול לקבל מידע הנוגע רק למצבו הספציפי ולמעשה אין אפשרות לקבל מידע הנוגע לחייבים אחרים (גם אם באותו תיק). יחד עם זאת באפשרותך להגיש בקשה מתאימה לרשם ההוצאה לפועל אם יש מידע מיוחד שדרוש לך על מנת להתמודד עם החוב.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל דיני עבודה

      דרך אבא הלל סילבר 15, רמת גן
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com