תביעת חברת תקשורת

  • תביעת חברת תקשורת-הוט
    עמרי | 02/02/2021 17:01

    לפני כחודשיים בקשתי להתנתק מחברת התקשורת. בשיחה הטלפונית המוקדנית אמרה במפורשות שהיא מנתקת אותי, ולא יהיו חיובים נוספים. בנוסף אמרה שחברת הוט תתאם הגעת נציג לאיסוף מודום התקשרות. שיחה זאת מוקלטת. יתר על כן, הגשתי דרך אתר "נתק אותי" בקשה להתנתקות על פי סעיף 13ד לחוק הגנת הצרכן. הוט ממשיכים לחייב אותי- 40 ש"ח על אינטרנט ו-20 ש"ח על שכירות מודם תקשורת, יש חשבוניות.

    אני מעוניין לתבוע את חברת הוט, האם יש לי כייס לתביעה? ואם כן בכמה לתבוע אותם?

    • תביעת חברת תקשורת
      עמרי | 02/02/2021 17:03

      אציין גם שהמודם לא נקלח ועדיין בדירתי, אך החיוב הוא גם על שירותי התקשורת ולא רק על המודם שלא נקלח כפי שציינתי.

    • המשיכו לחייב אחרי הניתוק
      ליאור חאיק, עו"ד | 03/02/2021 12:13

      היי

      אפשר להגיש תביעה עד סכום של 10 אלף ש"ח פיצוי ללא הוכחת נזק.