מה ניתן לעשות כשהמשטרה סוגרת את התלונה ללא חקירה?

  • משטרה מתעלמת מתלונות וסוגרת ללא חקירה כלל.
    ליאב ט | 31/01/2021 12:53

    צהריים טובים, מה ניתן לעשות כאשר תחנת המשטרה מתעלמת ביודעין מתלונות על נאשם שעבר עבירות פליליות וכלל לא פותחת בחקירה וסוגרת את התיק לאחר יום או יומיים מרגע ההגשה? יש לציין כי החשוד כבר נחקר בעבר וקיבל עונש אך קל אך המשטרה אינה טורחת להתעסק יותר בזה יש משהו שניתן לעשות על מנת למצות את הדין עם הנאשם ושכן יזומן לחקירה ויואשם לבסוף?

    • מה ניתן לעשות כשהמשטרה סוגרת את התלונה ללא חקירה?
      עו"ד אמיר מורשתי | 31/01/2021 16:41

      ליאב יקר, האפשרות הפשוטה ביותר שעומדת לרשותך היא להגיש ערר על סגירת התיק דרך תחנת המשטרה ולבקש לצלם את חומר הראיות בטרם תגיש את הערר כדי לבסס את נימוקי הערר. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי