שאלה בנוגע לסטטוס "מעורב"

  • ויכוח
    ל | 31/01/2021 11:09

    היה לי ויכוח עם חבר שלי בחודש 11/2020 והוזמנה משטרה למקום , על פניו של חבר היו סימנים וחוקר טען שזאת אני גרמתי לו, לקח לי תביעות אצבע וכל השאר - בלי קשר הליך החקירה היה מאוד לא אטי ו"פוגע " , בהמשך נפתח תיק והועבר ליחי לכיש כי אני גרה באשדןד , היום בסטטוס צוין "מעורב" - מה זה אומר ?

    • שאלה בנוגע לסטטוס "מעורב"
      עו"ד אמיר מורשתי | 31/01/2021 16:40

      פונה יקרה, למיטב ידיעתי סטטוס מעורב ניתן בתיקים בהם ישנה טענה למעשה עבירה אף מצד המתלונן, למשל, אם טענת בחקירתך שאת זאת שהותקפת, הרי במקרה כזה, המשטרה אמורה לחקור אף את החבר שלך בחשד לתקיפתך והסטטוס של התיק יהיה מעורב.

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי