חידוד השאלה

  • מחלת נירופיברומטוזיס
    טל | 17/01/2021 14:55

    אחותי בת 36 סובלת מהמחלה הנ"ל אומנם בדרגה הראשונה תודה לאל וגם עובדת ומשתכרת בצורה נורמלית אבל החיים שלה הם לא נורמליים כמו כל אדם היא כל הזמן סובלת מכאבים פנימיים במיוחד הגב וגם הראש והבטן ....היא כבר עשתה 2 ניתוחים בחיים בעקבות המחלה ....ציסטה בשחלות וגוש מאחורי האוזן והיום לה גם 2 אשפוזים ארוכים של שבועיים בחמש שנים האחרונות בעקבות פוליפ בקיבה והיא במעקב של פעם בשנה במחלקות ששייכות למחלה ....ויותר מהכל מתמודדת ביום יום עם המראה החיצוני שכל הזמן גודלות פיברומות על העור שהיא נפגעת ריגשית מהם יום יום וחסרת ביטחון ורוצה להוריד אותם ובקוםה מורידים רק אחת אחת ...אבל לה גודלות הרבה .....היא כרגע לפני בירור לטיפולים להוצאת ביציות להריון שתרצה בקרוב והכל הכל סביב המחלה ....האם יש פה פגיעה בשביל לקבל תמיכה ?

    • חידוד השאלה
      עו"ד מיכל סטרוגו | 25/01/2021 09:49

      טל שלום,

      ראשית צר לי על הסבל שאחותך נאלצת לעבור, אין ספק שזה לא קל גם לך כאחות שבוודאי דואגת לה. יחד עם זאת, לא הבנתי את שאלתך ולכן אודה אם תוכלי לחדד את השאלה ולמקד את הסוגיה אשר לגביה את מבקשת להתייעץ ואשמח לענות ולסייע.

      בברכה,

      מיכל סטרוגו, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      רחוב בר כוכבא 23, V-Tower, קומה 3, בני ברק
      טלפון: 054-2200008 ; מייל: michalstrugo@mfs-law.com