תאונה בגין פציעה בתאונת דרכים

  • תביעת פיצויים עקב תאונת דרכים
    אברהם | 24/01/2021 18:32

    לאחר פציעה בתאונה פניתי לחברת הבטוח באמצעות עו"ד והצעתם לא נראתה לי.

    מה השלב הבא :

    1. פניה לבית המשפט.-שכנראה ישלח אותי לבדיקה רפואית. , או,

    2. בצוע בדיקה אצל רופא מומחה ופניה עם חוות דעתו לבית המשפט. או,

    3. לפני כן לפנות עם חוות הדעת לחברת הבטוח ואם לא נגיע להסכמות, לפנות לבית המשפט עם חוות הדעת.

    או : שיש דרך אחרת?

    בתודה מראש

    אברהם avisat66@gmail.com

    • תאונה בגין פציעה בתאונת דרכים
      עו"ד סימונה גולדמן מימון | 24/01/2021 18:48

      שלום רב, בתביעה בגין נזקים גוף שנגרמו בתאונת דרכים, לא מצרפים חוות דעת רפואית לתביעה, אלא בעת הגשת תביעה בגין תאונת דרכים, בית המשפט ממנה מומחה רפואי מטעמו. מניסיוני הצעות חברת הביטוח לרוב עולות בעת הגשת תביעה לבית המשפט. כמובן שהטקטיקה הכדאיות תלויה בגודל הנזק וכמה רחוקה ההצעה שקיבלת מהפיצוי הסביר בעיניינך. בהצלחה! ולא מצ בעת

      בברכה,

      סימונה מימון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      יצחק בן צבי 10, באר שבע
      טלפון: 08-9109910 ; מייל: simona@sgm-law.co.il

      • תביעת פיצויים עקב תאונת דרכים
        אברהם | 25/01/2021 12:54

        ראשית תודה על התגובה המהירה.

        אני מבין שאם נחליט על פנייה לבית משפט , אין צורך לפנות לרופא מומחה, אלא, בית המשפט יעשה זאת ועלי רק להכין את המסמכים הרפואיים.

        אברהם