האם מומחה מחו"ל צריך לבוא להיחקר בארץ?

  • חוות דעת של רופא מארה"ב
    yosef | 24/01/2021 13:45

    לכבוד כבוד העורך דין

    אני שוקל להגיש תביעה לרשלנות רפואית ולהכין חוות דעת של רופא מארה"ב, האם לשם הגנה על חוות הדעת שלו בבית המשפט, הרופא יהייה חייב להגיע לישראל או שהוא יוכל לעשות זאת ב זום באם הוא יצטרך

    תודה

    יוסף

    • האם מומחה מחו"ל צריך לבוא להיחקר בארץ?
      עו"ד ורד פרי | 25/01/2021 17:32

      שלום יוסף

      הכלל הוא שמומחה אשר מגיש חוות דעת נדרש להתייצב בבית-המשפט להיחקר על חוות דעתו.

      לאחרונה - ובמיוחד לאור המציאות במחלת הקורונה - בתי המשפט קיבלו בקשות להעיד עדים בהיוועדות חזותית, אבל יש לומר שהשאלה אם ניתן יהיה לקיים עדות באמצעים וירטואליים נתונה להחלטת השופט/ת אשר יידונו בתביעה שלך.

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il