השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי

  • התכתבות למטרת מידע ולא מיניות
    שיראל | 11/01/2021 12:21

    אחי יצא עם איזו בחורה והיה חי בהרגשה שהיא אוהבת אותו וראה בה כחברה והיא דיי שיחקה בו והיה נראה לי שהיא לא באמת אוהבת אותו אלה רוצה לסחוט אותו כלכלית, הוא היה עיוור מאהבה ולא היה מוכן לשמוע למה שאני אומרת לו שנראה לי שהיא מבלה עם עוד גברים ושאהבה הזאת שיש בינהם זה סתם ושהיא מנצלת אותו, הוא לא היה מוכן לשמוע והחלטתי לבדוק את העניין בעצמי עד כמה זה אמיתי האהבה שלה אליו,
    ניהלתי עם הבחורה שיחה שהתחזתי לאדם שנראה טוב במראה שלו במטרה לראות לאן השיחה תתקדם,
    ואכן באמת ההרגשה שהייתה לי לגביה לא הייתה לשווא
    היא התחילה לשלוח לי תמונות שלה בעירום ודברים בוטים וזה מתוך ''אהבה אליי'' בגלל שהתמונה ששמתי הייתה של אדם חתיך,
    הראתי את זה כמובן לאחי והוא היה בהלם ועצבני ולא ידע מה לעשות עם עצמו צעק עליה שהיא שברה לו את הלב ועזב אותה לגמרי,
    הסברתי לו שהרגשתי את זה עוד מזמן ושהוא היה צריך להקשיב לי ולא ללכת איתה כי היא לא באמת רצתה אותו,
    מפה לשם התברר לי שהיא בת 15 (אחי בן 17 אבל זה לא רלוונטי לשאלה)
    ואני שואלת האם היא יכולה להתלונן עליי שהתחזתי לאדם אחר בשביל להוציא ממנה תמונות בוטות כאלה?
    ואני בכלל דיברתי איתה הרי לא מתוך זה שאני נמשכת אליה,
    כמובן שכל זה נעשה בשביל לראות עד כמה הבחורה הזו באמת אוהבת את אחי ורציתי להוכיח לו שלא כך הדבר ושהוא טועה ושהיא רק מנצלת אותו,
    הראתי לאחי את התמונות האלו שהיא שלחה לי בשביל לזעזע אותו שיבין שאין פה באמת אהבה אמיתית מצד הנערה הזאת,
    והשאלה היא מה אפשר לעשות במצב כזה שבעצם הייתי נמצאת על תקן ה''חוקר פרטי'' של אחי כדי להציל אותו ולעורר אותו מהסרט שהוא היה חי בו
    ולא מתוך מקום חלילה של מטרה מינית של לפגוע מינית באותה אחת,
    מה קורה במצב כזה?
    תודה

    • השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי
      עו"ד אמיר מורשתי | 14/01/2021 08:00

      פונה יקרה, ראשית, גם חוקר פרטי כפוף לחוק ( ולאתיקה מקצועית מחמירה ) והדברים שהוא יכול לבצע שאת לא יכולה לבצע נעוצים בהסמכה שלו כחוקר פרטי בהתאם לחוק חוקרים פרטיים- כך שלא ניתן לבוא ולומר שהיית על תקן של חוקר פרטי, כי אין דבר כזה. שנית, מדובר במקרה מורכב שבהחלט עלול לעורר לא מעט שאלות בנוגע לעבירות פליליות לכאורה שעברת- ולכן מן הראוי יהיה להגיע לפגישת ייעוץ רצינית אצל סניגור פלילי  וככל שתוזמני לחקירה משטרתית בנושא, לקבל הכנה מסודרת לקראת החקירה.

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      • תודה
        שיראל | 14/01/2021 11:59

        מודה לך מאוד לא ידעתי שיש הגבלה לחוקר פרטי ולאדם שפועל במטרה לעזור