ספירת קולות בבנין שטרם נרשם כבית משותף

  • מושע
    אפרת | 30/12/2020 22:34

    האם החוק שונה לגבי כמות חתימות לתמא בבניין שלא רשום כבית משותף וכל הדירות מושע

    • ספירת קולות בבנין שטרם נרשם כבית משותף
      עו"ד אילן הלוי | 05/01/2021 11:45

      אפרת שלום

      החוק לא שונה. יודעים כמה דירות יש בבנין גם כשהוא לא רשום כבית משותף ומתוך זה יכולים לספור קולות. רק מזכיר שהתנאי הוא כפול ויש להראות שבעלי הדירות שחתמו על ההסכם גם מחזיקים אחוז מסוים ברכוש המשותף. כאשר הבית רשום כבית משותף אין כל בעיה להראות את זה כי זה מופיע בנסח. כאשר אין רישום - צריך להראות שזה המצב לפי שטח רצפה.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com