בחירת פקולטה למשפטים

  • התמחות בפרקליטות מחוז מרכז - פלילי.
    נלי | 30/12/2020 01:31

    שלום, אשמח לשאול שאלה שמאד מורידה אותי.
    אני שוקלת להתחיל לימודי משפטים במכללה למנהל.
    ראשית, אשמח לדעת מה ההתייחסות למכללה למנהל בשוק העבודה, האם היא נחשבת לטובה? ניתן להשיג משרות נחשקות עם תואר (בממוצע טוב) מהמכללה למנהל?
    שנית,
    מאד הייתי רוצה לעשות התמחות בפרקליטות מחוז מרכז - פלילי.
    האם העובדה שלא עשיתי שירות צבאי (קיבלתי פטור רפואי, לא נפשי - יש אישורים על כך) ולא עשיתי שירות לאומי, היות ועבדתי וכלכלתי את עצמי - יכול לפגוע בסיכוי הקבלה שלי להתמחות בציבורי בפרקליטות?
    תודה על המענה.

    • בחירת פקולטה למשפטים
      עו"ד נתיב רגב | 12/01/2021 16:22

      נלי שלום,

      המכללה למנהל נחשבת למוסד לימודים מכובד.

      מומלץ לעיין בנתונים של בחינות הלשכה ולהשוות את שיעורי ההצלחה בין כל מוסדות הלימוד.

      בנוגע לשאלתך השנייה, באתר משרד המשפטים קיים מידע מפורט בדבר הליכי מכרז להתמחות בשירות המדינה.

      בהצלחה,

      בברכה,

      נתיב רגב, עו"ד
      לכיש 1, תל אביב

      טלפון: 054-5850018 , מייל: nativregev@hotmail.com