הגשת תלונה בתיק מרמה

  • רמאות
    אבי | 13/12/2020 14:46

    שלום רב,

    לפני כ-25 שנים רמאית אחת הגישה צ'קים שלי בהוצל"פ, נשארתי חייב לה. לא הוכחתי שלא חייב מפני שרק עליתי ארצה. לפני כ-20 שנה הוכרזתי כמוגבל באמצעים ועד היום. רק עכשיו הגעתי להסכם פשרה וסגרתי את ה"חוב".

    ברור שחלה התיישנות. מאידך, כעת היא שוב רימתה וקיבלה כספים ע"פ הסכם פשרה. יש לי הוכחות שלא הייתי חייב לה. האם אני יכול לפתוח הליך פלילי נגדה באור רמאות הנוכחית השניה? תודה

    • הגשת תלונה בתיק מרמה
      עו"ד אמיר מורשתי | 21/12/2020 10:05

      אבי יקר, ככל והעבירה לגביה אתה טוען כי הגברת " שוב רימתה" היא בהסכמה שלה להגיע עמך להסכם פשרה ( כשמעשה המרמה הוא בהגשת השקים שלך להוצל"פ לפני 25 שנים ) , הרי שלא ניתן לפתוח כנגדה בהליך פלילי אך בשל כך שהסכימה להגיע עמך להסכם פשרה ולסגור את "החוב" שביניכם.

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי