הגשת ערר על סגירת תיק המשטרה

  • עברתי תקיפה בגן משחקים
    יוסי | 11/12/2020 08:55

    שלום,

    לפני כחודשיים עברתי תקיפה בגן משחקים מול הילד שלי בן השנתיים על ידי הורה אחר.

    לא נגרם לי נזק פיזי אלא רק נפשי, בעיקר תחושת השפלה נוראית וחוסר אונים.

    הזמני משטרה, השוטר שהגיע עשה סיבוב במקום ולאחר שלא מצא את התוקף אמר לי להגיש בקשה אונליין לפתיחת חקירה.

    פעלתי לפי הצעת השוטר, אך לא היה לי מידע לגבי זהות התוקף.

    קיבלתי לאחרונה מכתב שהתיק נסגר עקב חוסר בראיות ושאני מוזמן להגיש ערר.

    אתמול במיקרה דרך הרשת החברתית גיליתי את זהותו של התוקף.

    האם יש טעם להגיש את הערר? הרי, כניראה לא יעשו לו כלום מכיוון שאין ראיות לתקיפה חוץ ממה שאני מספר..

    במידע וכן, איך עושים זאת?

    • הגשת ערר על סגירת תיק המשטרה
      עו"ד גיל קראוס | 13/12/2020 15:14

      צהריים טובים,

      מאחר וזהות התוקף לא הייתה ידועה לך קודם לכן, המידע לגביו עשוי להיות משמעותי ולפתוח את התיק לחקירה מחודשת.

      אם יוחלט לפתוח את התיק, להגיש כתב אישום והוא יורשע, הדבר יהיה משמעותי מאוד מבחינת הליכים אזרחיים לתביעת פיצויים ממנו.

      לכן להערכתי כדאי לנסות ולהגיש ערר ובו לציין כי פרטי התוקף הגיעו לידיך ולמסור את הפרטים ומשם יש סיכוי שהמשטרה תזמן אותו לחקירה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il